Enter your keyword

Μπομπονιέρες Βάφτισης – Πρωτότυπες Ιδέες

Μπομπονιέρες Βάφτισης – Πρωτότυπες Ιδέες

Μπομπονιέρες Βάφτισης – Πρωτότυπες Ιδέες

Μια τελετή βάφτισης είναι μια ειδική περίσταση για κάθε γονέα. Για να γιορτάσουν μαζί τους, η οικογένεια και οι φίλοι τους συγκεντρώνονται και κάνουν την περίσταση αξέχαστη. Για να ευχαριστήσετε τους καλεσμένους σας για την προσέλευσή τους, δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος από μια αξιομνημόνευτη μπομπονιέρα. Οι μπομπονιέρες βάφτισης που δίνονται στους καλεσμένους στο τέλος του πάρτι είναι ο ιδανικός τρόπος για να τους δείξετε πόσο εκτιμάτε την παρουσία τους και πώς σας άρεσε που μοιραστήκατε αυτήν την ξεχωριστή περίσταση μαζί τους. Χρησιμεύουν επίσης ως ενθύμια για τους καλεσμένους σας με τα οποία μπορούν να θυμούνται την ξεχωριστή αυτή ημέρα τα επόμενα χρόνια.

Μπομπονιέρες Βάφτισης – Πρωτότυπες Ιδέες

Αν είστε όπως οι περισσότεροι γονείς που σχεδιάζουν τη βάφτιση του παιδιού τους, θέλετε τα πάντα να είναι τέλεια, μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια. Μία από αυτές τις λεπτομέρειες είναι να αποφασίσετε για τις σωστές μπομπονιέρες βάφτισης που θα δώσετε στους καλεσμένους σας. Εδώ είναι τα πέντε στοιχεία που πρέπει να συμπεριλάβετε για να κάνετε αυτά τα μικρά δώρα εξαιρετικά ξεχωριστά.

1. Οι βαφτίσεις αποτελούν πνευματικές περιστάσεις. Αν και αυτά τα αναμνηστικά συνήθως δίνονται στο πάρτι μετά την τελετή, εξακολουθεί να χρησιμεύει ως υπενθύμιση ενός θρησκευτικού γεγονότος.

2. Εάν θέλετε να δώσετε στους καλεσμένους σας ένα αναμνηστικό, βεβαιωθείτε ότι είναι πρακτικό. Τα μπιχλιμπίδια που μαζεύουν σκόνη μπορεί να είναι πολύ ελκυστικά, αλλά συχνά καταλήγουν να αποθηκεύονται σε ένα κουτί με άλλα αναμνηστικά. Εάν θέλετε η βάφτιση του μωρού σας να είναι κάτι που η οικογένεια και οι φίλοι σας θα θυμούνται για πάντα, δώστε τους κάτι που μπορούν να χρησιμοποιήσουν. Αναζητήστε διασκεδαστικά, αλλά πρακτικά αντικείμενα όπως μικρά σπιράλ τετράδια, μπρελόκ, καθρέφτες τσέπης, ανοιχτήρια επιστολών, κεριά ή μικρά κουτιά γεμάτα με κουφέτα ή σοκολάτες.

3. Μην συμβιβάζεστε με τα συνηθισμένα, όταν μπορείτε να βρείτε κάτι μοναδικό. Αφιερώστε λίγο χρόνο για να πραγματοποιήσετε μια αναζήτηση στο διαδίκτυο και θα βρείτε πολλές εταιρείες με μεγάλη ποικιλία βαφτιστικών προτάσεων. Για παράδειγμα, ίσως σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε ξύλινα κουτάκια με σχέδια και να τοποθετήσετε μέσα τα κουφέτα τυλιγμένα με κάποιο τούλι. Περιηγηθείτε και θα ανακαλύψετε ότι έχετε πολλές επιλογές.

4. Οι εξατομικευμένες μπομπονιέρες βάφτισης εκτιμώνται. Σίγουρα, θα μπορούσατε να πάτε σε ένα κατάστημα και να πάρετε πενήντα αγγέλους πορσελάνης για αυτήν την περίσταση. Αλλά αν θέλετε οι καλεσμένοι σας να λατρεύουν τα αναμνηστικά τους, τότε η εξατομίκευση είναι η επιλογή για εσάς. Αναζητήστε αντικείμενα που μπορούν να εγγραφούν με το όνομα του μωρού σας και την ημερομηνία που βαφτίστηκε. Μπορεί να βρείτε προϊόντα που μπορούν να περιλαμβάνουν ακόμη μεγαλύτερο μήνυμα ή έναν αγαπημένο σας στίχο, όπως σελιδοδείκτες βάφτισης. Και για ακόμη μεγαλύτερο αντίκτυπο, επιλέξτε ένα προϊόν που μπορεί να περιλαμβάνει την εικόνα του παιδιού σας. Οι φωτογραφίες κάνουν εξαιρετικά αναμνηστικά.

5. Τα καλύτερα αναμνηστικά βάφτισης είναι φθηνά. Δεν χρειάζεται να αδειάσετε το πορτοφόλι σας για να προσφέρετε στους καλεσμένους σας ένα αξέχαστο αναμνηστικό αυτής της ειδικής περίστασης στη ζωή του παιδιού σας. Περιηγηθείτε στο διαδίκτυο έως ότου εντοπίσετε την καλύτερη τιμή. Θα πρέπει να μπορείτε να βρείτε υπέροχες, εξατομικευμένες μπομπονιέρες βάφτισης σε προσιτές τιμές.

Τι θεωρείται καλή μπομπονιέρα βάφτισης;

Η επιλογή μιας καλής μπομπονιέρας βάφτισης δεν είναι εύκολη. Μια καλή μπομπονιέρα πρέπει να είναι πρακτική και να έχει μια προσωπική πινελιά. Ακόμα και ένα μικρό και φθηνό αναμνηστικό είναι κατάλληλο για να δείξετε την εκτίμησή σας στους καλεσμένους σας – δεν απαιτείται να δώσετε ένα περίτεχνο και ακριβό δώρο! Λάβετε υπόψη τους καλεσμένους και τις προτιμήσεις τους κατά την επιλογή των αναμνηστικών που θέλετε να τους δώσετε. Να θυμάστε ότι οι άνθρωποι εκτιμούν ακόμη και μικρά πράγματα που εκφράζουν τα συναισθήματα του δωρητή, πολύ παραπάνω από ένα ακριβό αλλά χωρίς νόημα δώρο!

Κορυφαίες ιδέες για μπομπονιέρες βάφτισης

Οι μπομπονιέρες βάφτισης μπορούν να συνδυαστούν με διαφορετικά θέματα όπως θρησκευτικά, κεριά ή ακόμη και φαγητό. Μπορείτε να πάρετε μερικές ιδέες από τις ακόλουθες ομάδες:

Θρησκευτικές μπομπονιέρες

Η βάφτιση είναι μια χριστιανική περίσταση, οπότε οι θρησκευτικές μπομπονιέρες για τους επισκέπτες μπορούν να το αντικατοπτρίσουν κατάλληλα. Μερικές ιδέες για θρησκευτικές μπομπονιέρες είναι:

  • Κάρτες προσευχής
  • Κομψοί θρησκευτικοί σελιδοδείκτες
  • Θρησκευτικά χαρτικά
  • Θρησκευτικές φιγούρες
  • Μαγνήτες με χριστιανικούς στίχους

Μη θρησκευτικές μπομπονιέρες

Αν και η βάφτιση αποτελεί ένα θρησκευτικό γεγονός, πολλοί από τους καλεσμένους μπορεί να μην τους διακατέχει ένα τόσο θρησκευτικό πνεύμα ή ακόμη να ακολουθούν διαφορετικές θρησκείες. Ίσως θελήσετε να τους δώσετε μπομπονιέρες που δεν έχουν κάποιο θρησκευτικό θέμα. Μπορείτε να επιλέξετε μια μη θρησκευτική μπομπονιέρα όπως:

  • Ένα μπρελόκ
  • Μια μπομπονιέρα αστέρι
  • Κεριά
  • Μια μπομπονιέρα κουτάκι

Μπορείτε να επιλέξετε το θέμα της αρεσκείας σας για τη μεγάλη αυτή μέρα και να δημιουργήσετε μια αξέχαστη ανάμνηση, με τον Ξυλόκοσμο στο πλευρό σας. Έχουμε δημιουργήσει πολλές μπομπονιέρες για βαφτίσεις και μπορούμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι έχουμε την εμπειρία να δημιουργήσουμε μοναδικές θεματικές και όμορφες δημιουργίες για το μικρό σας. Αγαπάμε τη δουλειά μας και γι’ αυτό όταν πρόκειται για την ειδική μέρα του παιδιού σας, μοιραζόμαστε τις ίδιες αξίες και πεποιθήσεις με έναν μόνο στόχο: να κάνουμε τα πάντα τέλεια και αξέχαστα! Μας αρέσουν οι προκλήσεις και μπορούμε να εγγυηθούμε εξαιρετικές ιδέες για τη βάφτιση του μωρού σας.