Enter your keyword

Βιβλία Ευχών Γάμου – Προσωποποιημένα Βιβλία Ευχών Γάμου

Βιβλία Ευχών Γάμου – Προσωποποιημένα Βιβλία Ευχών Γάμου

Βιβλία Ευχών Γάμου – Προσωποποιημένα Βιβλία Ευχών Γάμου

Τα βιβλία ευχών γάμου είναι ένα αναμνηστικό για εσάς και τον/ην σύζυγό σας που θα είναι μια συνεχής υπενθύμιση όλων των υπέροχων ανθρώπων που μοιράστηκαν την ξεχωριστή αυτή μέρα σας. Ένα βιβλίο ευχών γάμου θα σας θυμίζει μέσα στα χρόνια την όμορφη εκείνη ημέρα

Τι ποιο όμορφο λοιπόν από το να συγκεντρώσετε σε ένα βιβλίο τις ευχές των αγαπημένων σας προσώπων που θα σας συντροφεύουν σε όλη σας τη ζωή! Το ευχολόγιο γάμου αποτελεί ένα αναμνηστικό που θα σας θυμίζει την ξεχωριστή αυτή μέρα για πάντα. Αν θέλετε να ξεφύγετε από τα κλασικά βιβλία ευχών και ψάχνετε πρωτότυπες ιδέες για την ημέρα του γάμου σας, το ξύλινο ευχολόγιο είναι η επιλογή για εσάς. Αποκτήστε ένα Προσωποποιημένο Βιβλίο Ευχών Γάμου

Μια κομψή και συναρπαστική δεξίωση γάμου έχει να κάνει με την προσοχή στις λεπτομέρειες κατά την επιλογή των αξεσουάρ που θα επιλέξετε. Σύμφωνα με το θέμα, το στυλ σας και σύμφωνα με τα χρώματα του γάμου σας, τα αξεσουάρ δεν είναι μόνο για να εξυπηρετήσουν τους σκοπούς τους, αλλά γίνονται μέρος της διακόσμησης και συνεπώς ολόκληρης της δεξίωσης.

Η ημέρα του γάμου σας αποτελεί μια πολύ σημαντική μέρα και φυσικό είναι να θέλετε να την μοιραστείτε με τους αγαπημένους φίλους και συγγενείς σας. Δώστε στους καλεσμένους σας την ευκαιρία  να αποτυπώσουν τις ευχές τους σε ένα πρωτότυπο ξύλινο ευχολόγιο γάμου. Με αυτό τον τρόπο θα θυμάστε, τις γεμάτες αγάπη ευχές τους, για μια ζωή. Επίσης, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και ως όμορφο διακοσμητικό στο σπίτι σας μετά τον γάμο. Μην ξεχνάμε ότι ευχολόγια μπορούν εκτός από την ημέρα του γάμου σας να δημιουργηθούν και για την ημέρα της βάφτισης του παιδιού σας και συνδυαστικά να έχετε αποτυπώσει τις ευχές αυτών των ξεχωριστών ημερών, και να τις κρατάτε μέσα στον χρόνο.

Ευχολόγιο Δέντρο Ζωής

Το Δέντρο της Ζωής έχει χρησιμοποιηθεί ως σύμβολο στην τέχνη, τη λογοτεχνία και τη θρησκεία για να απεικονίσει την έννοια της διασύνδεσης μέσα στο σύμπαν. Είναι μια ισχυρή υπενθύμιση ότι η δική μας ευτυχία και υγεία είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με την ευτυχία και την υγεία όλων των ζωντανών πραγμάτων. Το Δέντρο της Ζωής εμφανίζεται σε πολλές διαφορετικές κουλτούρες κάτω από πολλά διαφορετικά ονόματα πάντα ως σημάδι της εσωτερικής δύναμης σε όλα όσα κάνουμε, πόσο μάλλον σε μια καινούρια, σημαντική αρχή όπως είναι ο γάμος.

Εάν πρόκειται να το διατηρήσετε για πάντα, πρέπει να είναι κάτι περισσότερο από ένα βιβλίο – θα πρέπει να είναι κάτι που έχει νόημα και για τους δύο. Δώστε στους καλεσμένους σας, την ευκαιρία να γράψουν τις ευχές τους, σε αυτό το όμορφο ξύλινο ευχολόγιο Δέντρο Ζωής. Μια μοναδική πρόταση που θα εντυπωσιάζει με την πρώτη ματιά και θα κρατήσετε τις ευχές αναλλοίωτες στο χρόνο.

Μπομπονιέρες Γάμου

Ένα άλλο σημαντικό στοιχείο του γάμου που πρέπει να προσέξετε είναι οι μπομπονιέρες. Η μπομπονιέρα αποτελεί ένα αναμνηστικό δώρο του γάμου που προσφέρετε στους καλεσμένους σας για να θυμούνται αυτή τη σημαντική μέρα για εσάς και τον/ην σύντροφό σας. Είναι πολύ σημαντικό να δώσετε ιδιαίτερη έμφαση τόσο στην εξωτερική εμφάνιση με τα βασικά υλικά όπως είναι τούλι, δαντέλα, σατέν, κουτάκι, πουγκί, το δέσιμο και τις κορδέλες αλλά εξίσου και στο περιεχόμενο της μπομπονιέρας γάμου που είναι τα κουφέτα. Δώστε προσοχή γιατί είναι σημαντικό οι μπομπονιέρες γάμου να ταιριάζουν με το υπόλοιπο ύφος του γάμου. Κλασσικές τούλινες μπομπονιέρες, κρεμαστές και ξύλινα κουτιά αποτελούν μοντέρνες ιδέες, ενώ τα πουγκιά και οι φάκελοι είναι πάντα επίκαιρα και όμορφα.

Ξύλινα κουτιά μπομπονιέρες

Για παράδειγμα, αν επιλέξετε τα ξύλινα ευχολόγια γάμου, τότε η ιδανική επιλογή που θα ταιριάζει απίστευτα είναι οι ξύλινες μπομπονιέρες γάμου. Τα κουτάκια για μπομπονιέρες γάμου, εκτός από όμορφα αποτελούν και μια πρακτική επιλογή, αφού είναι κάτι που όλοι θα χρησιμοποιήσουν μετά το γάμο και θα το έχουν στο σπίτι τους να θυμούνται την ξεχωριστή αυτή μέρα σας. Ακόμη, μπορείτε μέσα στα κουτάκια να βάλετε εκτός από τα κουφέτα και ένα μικρό δώρο που θα εντυπωσιάσει κάθε καλεσμένο.

Βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από χειροποίητα ξύλινα κουτιά μπομπονιέρες γάμου. Μπομπονιέρες που θα εντυπωσιάσουν και θα μείνουν ανεξίτηλες στο χρόνο. Τα κουτιά μπορούν να χρησιμοποιηθούν και για άλλη χρήση που θα θυμίζουν συνέχεια τον γάμο σας.

Αν παρόλα αυτά δεν βρείτε κάτι που να σας ταιριάζει, μη διστάσετε να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας στο 2511 101683 ή στο info@ksiloksosmos.gr και να μας προτείνεται την ιδέα σας.

Για μια πιο άμεση επικοινωνία μαζί μας βρείτε μας στο Facebook.